Къде доставяме?

Кога доставяме?

Доставяме от понеделник до събота от 10:00 до 20:00ч.

Доставяме всеки ден в най-удобен за вас час, точно до вашата врата. Предлагаме над 5 000 артикула специално подбрани и голям асортимент от прясно приготвена храна всеки ден! Богатият избор на готвени ястия Ви очаква с нови предложения всеки ден! Не се колебайте да опитате неустоимите рецепти на нашите готвачи, които работят с много любов и професионализъм, за да се насладите максимално на храната си! Не губете време в пазаруване и редене на опашки по магазините, а се възползвайте от възможността да ви бъде доставана до вашият дом и офис в най-удобно време!

Каква е цената за доставка

Цената за доставка е 2 лв. за поръчки на стойност до 10 лв.

За всички поръчки над 10 лв. доставката е безплатна.

Защо липсват продукти от поръчката ми?

Нашата система за наличности се обновява по няколко пъти в деня и визуализира всички налични продукти в нашия склад в момента на последното обновяване. Понякога е възможно продукти да се изчерпат като наличност, след като сте завършили своята поръчка. Това се получава, защото екипът ни е започнал да пакетира поръчки, завършени преди вашата, в които са поръчани същите продукти и наличността се е изчерпала, преди да пакетират вашата поръчка. Всички поръчки се събират малко преди настъпване на съответния слот за доставка, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-пресните продукти. Поради тази причина, ако сте направили своята поръчка няколко дни предварително, също е възможно продукт да бъде изчерпан.
Екипът ни работи усилено да поддържа достатъчно наличност, за да намалим възможността за липсващ продукт до минимум и ще се постараем да се свържем с Вас винаги, когато някой от поръчаните от Вас продукти е бил изчерпан или е необходима корекция по вашата поръчка.

 

Защо при доставката, стойността на поръчката ми се различава от тази, която видях в сайта, когато я правих?

Ние се стараем винаги да получавате пресни продукти. С тази цел превим регулярни доставки от нашите снабдители.

Нашата система за наличности и цени на продуктите се обновява по няколко пъти в деня и визуализира всички налични продукти в нашия склад и техните цени в момента на последното обновяване. Понякога е възможно след като сте завършили своята поръчка, да ви я доставим на цена с малка разлика от тази, на която сте поръчали. Това се получава, защото ние регулярно получаваме стока и е възможно след завършването на вашата поръчка, да сме получили поръчани от вас артикули на различна цена. 

Екипът ни работи усилено да поддържа достатъчно наличност и да актуализира цените на нашите продукти своевременно. 

Защо при доставката, доставеният грамаж на моята стока на килограм се различава от поръчаният от мен?

Ние се стараем винаги да получите точно това, което сте поръчали.

Въпреки това е почти невъзможно да бъде отмерено с точност до 1 гр. поръчаното от вас количество, за предлаганите от нас продукти на килограм. По тази причина е възможно да се получи минимално отклонение от поръчаното от вас количество и реално доставеното.