БИСКВИТИ

 • БЕБЕШКИ БИСКВИТИ ЧИЧИБЕБЕ БАНАН 172ГР

  БЕБЕШКИ БИСКВИТИ ЧИЧИБЕБЕ БАНАН 172ГР

  1,70 лв.
 • ЛОАКЕР ТОРТИНА 21ГР

  БИСКВИТА ЛОАКЕР ТОРТИНА 21ГР

  0,95 лв.
 • БИСКВИТИ DUO БЕЗ ГЛАЗУРА SWEET+ 150ГР

  БИСКВИТИ DUO БЕЗ ГЛАЗУРА SWEET+ 150ГР

  1,69 лв.
 • БИСКВИТИ DUO С ГЛАЗУРА SWEET+ 150ГР

  БИСКВИТИ DUO С ГЛАЗУРА SWEET+ 150ГР

  1,59 лв.
 • БИСКВИТИ FINGERS КАКАО SWEET + 130ГР

  БИСКВИТИ FINGERS КАКАО SWEET + 130ГР

  1,59 лв.
 • БИСКВИТИ GO-TINY SWEET+ С КОКОС 130ГР

  БИСКВИТИ GO-TINY SWEET+ С КОКОС 130ГР

  1,65 лв.
 • БИСКВИТИ HOBBITS КАКАО 250ГР

  2,10 лв.
 • БИСКВИТИ HOBBITS КЛАСИК 250ГР

  БИСКВИТИ HOBBITS КЛАСИК 250ГР

  2,10 лв.
 • БИСКВИТИ LEIBNIZ DARK 125ГР

  БИСКВИТИ LEIBNIZ DARK 125ГР

  3,15 лв.
 • БИСКВИТИ LEIBNIZ MILK 125ГР

  БИСКВИТИ LEIBNIZ MILK 125ГР

  3,15 лв.
 • БИСКВИТИ LEIBNIZ ZOO STAR WARS DARK 100ГР

  БИСКВИТИ LEIBNIZ ZOO STAR WARS DARK 100ГР

  1,80 лв.
 • БИСКВИТИ LEIBNIZ ZOO STAR WARS LIGHT 100ГР

  БИСКВИТИ LEIBNIZ ZOO STAR WARS LIGHT 100ГР

  1,80 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER NUT SELECTION БАДЕМ 100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER NUT SELECTION БАДЕМ 100ГР

  4,79 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER БЯЛ КОКОС 100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER БЯЛ КОКОС 100ГР

  4,19 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER КАПУЧИНО 100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER КАПУЧИНО 100ГР

  3,95 лв.
 • БИСКВИТИ-LOACKER-ЛЕШНИК-100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER ЛЕШНИК 100ГР

  4,19 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER МЛЕЧЕН КОКОС 100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER МЛЕЧЕН КОКОС 100ГР

  4,19 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER ТОРТИНА 125ГР

  БИСКВИТИ LOACKER ТОРТИНА 125ГР

  6,15 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER ТОРТИНА БЯЛ ШОКОЛАД 125ГР

  БИСКВИТИ LOACKER ТОРТИНА БЯЛ ШОКОЛАД 125ГР

  6,15 лв.
 • БИСКВИТИ LOACKER ЧЕРЕН ЛЕШНИК 100ГР

  БИСКВИТИ LOACKER ЧЕРЕН ЛЕШНИК 100ГР

  4,19 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден