СЛАДКИ

 • АБИ РИСУВАНИ СЛАДКИ 110ГР

  АБИ РИСУВАНИ СЛАДКИ 110ГР

  3,99 лв.
 • АБИ РИСУВАНО СЪРЦЕ

  АБИ РИСУВАНО СЪРЦЕ

  3,29 лв.
 • БИШКОТИ ТИМИ

  БИШКОТИ ТИМИ

  0,75 лв.
 • БЛАТ ЗА ТОРТА ГОЛЯМ 600ГР

  БЛАТ ЗА ТОРТА ГОЛЯМ 600ГР

  4,65 лв.
 • ЕКЛЕР

  ЕКЛЕР

  1,99 лв.
 • ЛИНЦЕР АНИЕЛ 480ГР

  ЛИНЦЕР АНИЕЛ 480ГР

  4,09 лв.
 • МАСЛЕНКИ ТИМИ 200ГР

  МАСЛЕНКИ ТИМИ 200ГР

  2,85 лв.
 • МЕДЕНИ СЪРЦА МЕРИНА 120ГР

  МЕДЕНИ СЪРЦА МЕРИНА 120ГР

  1,20 лв.
 • МЕДЕНКА С МАРМАЛАД АНИЕЛ 480ГР

  МЕДЕНКА С МАРМАЛАД АНИЕЛ 480ГР

  4,09 лв.
 • МЕДЕНКИ МЕДОВИНА ПАКЕТ 500ГР

  МЕДЕНКИ МЕДОВИНА ПАКЕТ 500ГР

  2,69 лв.
 • МЕДЕНКИ ФЕДОН 200ГР

  МЕДЕНКИ ФЕДОН 200ГР

  3,69 лв.
 • МИЛКА CHOCO BROWNIE 150ГР

  МИЛКА CHOCO BROWNIE 150ГР

  4,49 лв.
 • МИНИ КЕКСЧЕТА ТИМИ 210ГР

  МИНИ КЕКСЧЕТА ТИМИ 210ГР

  3,09 лв.
 • РУЕН С ЛОКУМ ТИМС 350ГР

  РУЕН С ЛОКУМ ТИМС 350ГР

  2,39 лв.
 • РУЕН С МАРМАЛАД ТИМС 350ГР

  РУЕН С МАРМАЛАД ТИМС 350ГР

  2,39 лв.
 • РУЛО БРЮЛЕ ЖАНЕТА 300ГР

  РУЛО БРЮЛЕ ЖАНЕТА 300ГР

  2,39 лв.
 • САРАЛИЯ ФЕДОН БР

  САРАЛИЯ ФЕДОН БР

  1,89 лв.
 • СЛАДКИ АСОРТИ ДАЯНА СЕПТЕМВРИ 400ГР

  СЛАДКИ АСОРТИ ДАЯНА СЕПТЕМВРИ 400ГР

  3,39 лв.
 • СЛАДКИ ДЕЙЗИ С КАКАОВ КРЕМ 280ГР

  СЛАДКИ ДЕЙЗИ С КАКАОВ КРЕМ 280ГР

  2,79 лв.
 • СЛАДКИ ДЕЙЗИ С МЛЕЧЕН КРЕМ 280ГР

  СЛАДКИ ДЕЙЗИ С МЛЕЧЕН КРЕМ 280ГР

  2,79 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден