БУРКАНИ

 • DE CECCO POLPA FINE 400ГР

  DE CECCO POLPA FINE 400ГР

  3,09 лв.
 • DE CECCO ДОМАТИ НА ПАРЧЕНЦА 400ГР

  DE CECCO ДОМАТИ НА ПАРЧЕНЦА 400ГР

  3,09 лв.
 • LEDA ЗЕЛЕН МЛЕЧЕН ГРАХ 660ГР

  LEDA ЗЕЛЕН МЛЕЧЕН ГРАХ 660ГР

  4,59 лв.
 • АРИВА ПЕЧЕНА КАПИЯ 680ГР

  АРИВА ПЕЧЕНА КАПИЯ 680ГР

  4,65 лв.
 • АРИВА ЧОРБАДЖИЙКА ПУКАНА 560ГР

  АРИВА ЧОРБАДЖИЙКА ПУКАНА 560ГР

  3,09 лв.
 • АРТЕ ГРАХ 680ГР

  АРТЕ ГРАХ 680ГР

  2,99 лв.
 • АРТЕ ЗЕЛЕН ФАСУЛ 680ГР

  АРТЕ ЗЕЛЕН ФАСУЛ 680ГР

  2,69 лв.
 • БОБ САЛАТЕН АРИВА 680ГР

  БОБ САЛАТЕН АРИВА 680ГР

  4,09 лв.
 • БОБ ЯХНИЯ ФИОРЕ 560ГР

  БОБ ЯХНИЯ ФИОРЕ 560ГР

  3,85 лв.
 • БЯЛ БОБ АРИВА 680ГР

  БЯЛ БОБ АРИВА 680ГР

  2,69 лв.
 • БЯЛ БОБ ГИГАНТ АРИВА 680ГР

  БЯЛ БОБ ГИГАНТ АРИВА 680ГР

  4,19 лв.
 • БЯЛ БОБ РИКО 540ГР

  БЯЛ БОБ РИКО 540ГР

  2,49 лв.
 • БЯЛ БОБ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ РИКО 540ГР

  БЯЛ БОБ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ РИКО 540ГР

  2,99 лв.
 • БЯЛ БОБ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ФАМИЛЕКС 540ГР

  БЯЛ БОБ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ФАМИЛЕКС 540ГР

  3,39 лв.
 • БЯЛ БОБ ФАМИЛЕКС 570ГР

  БЯЛ БОБ ФАМИЛЕКС 570ГР

  2,29 лв.
 • БЯЛ БОБ ФИОРЕ 680ГР

  БЯЛ БОБ ФИОРЕ 680ГР

  2,89 лв.
 • ГРАХ АРИВА БУРКАН 680ГР

  ГРАХ АРИВА БУРКАН 680ГР

  3,19 лв.
 • ГЪБИ РЯЗАНИ АРИВА 280ГР

  ГЪБИ РЯЗАНИ АРИВА 280ГР

  2,99 лв.
 • ГЪБИ РЯЗАНИ АРИВА 480ГР

  ГЪБИ РЯЗАНИ АРИВА 480ГР

  4,79 лв.
 • ГЪБИ ЦЕЛИ АРИВА 280ГР

  ГЪБИ ЦЕЛИ АРИВА 280ГР

  3,69 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден