КОНСЕРВИ

 • БАЛКАНСКА САЛАТА С РИБА ТОН 160ГР

  БАЛКАНСКА САЛАТА С РИБА ТОН 160ГР

  3,89 лв.
 • БОНДЮЕЛ ЦАРЕВИЦА 212ГР

  БОНДЮЕЛ ЦАРЕВИЦА 212ГР

  3,29 лв.
 • БОНДЮЕЛ ЦАРЕВИЦА ГОЛД 425ГР

  БОНДЮЕЛ ЦАРЕВИЦА ГОЛД 425ГР

  4,09 лв.
 • ГОВЕЖДО В СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР

  ГОВЕЖДО В СОБСТВЕН СОС КОМПАС 180ГР

  3,99 лв.
 • ГРАХ BONDUELLE 200ГР

  ГРАХ BONDUELLE 200ГР

  2,99 лв.
 • ГРАХ BONDUELLE 425ГР

  ГРАХ BONDUELLE 425ГР

  4,59 лв.
 • ГРАХ HEINZ 400ГР

  ГРАХ HEINZ 400ГР

  3,49 лв.
 • ГРАХ КУТИЯ АРИВА 850ГР

  ГРАХ КУТИЯ АРИВА 850ГР

  2,99 лв.
 • ГРАХ ФАМИЛЕКС 400ГР

  ГРАХ ФАМИЛЕКС 400ГР

  1,79 лв.
 • ГРАХ ФИОРЕ 425ГР

  ГРАХ ФИОРЕ 425ГР

  2,59 лв.
 • КОМПАС КЮФТЕТА В ДОМАТЕН СОС 300ГР

  КОМПАС КЮФТЕТА В ДОМАТЕН СОС 300ГР

  2,79 лв.
 • КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ КОМПАС 300ГР

  КЮФТЕТА ПО ЧИРПАНСКИ КОМПАС 300ГР

  2,99 лв.
 • КЮФТЕТА С БЯЛ СОС КОМПАС 300ГР

  КЮФТЕТА С БЯЛ СОС КОМПАС 300ГР

  2,99 лв.
 • МЕКСИКАНСКА САЛАТА С РИБА ТОН КОМПАС 160ГР

  МЕКСИКАНСКА САЛАТА С РИБА ТОН КОМПАС 160ГР

  3,89 лв.
 • МЕКСИКАНСКА САЛАТА ФИЛЕ ОТ СКУМРИЯ 160ГР

  МЕКСИКАНСКА САЛАТА ФИЛЕ ОТ СКУМРИЯ 160ГР

  3,49 лв.
 • НАДЕНИЦА С БОБ КОМПАС 300ГР

  НАДЕНИЦА С БОБ КОМПАС 300ГР

  2,99 лв.
 • НАДЕНИЦА С ГРАХ КОМПАС 300ГР

  НАДЕНИЦА С ГРАХ КОМПАС 300ГР

  2,99 лв.
 • ПАСТЕТ АПЕТИТ ДЕГУСТО 300ГР

  ПАСТЕТ АПЕТИТ ДЕГУСТО 300ГР

  2,99 лв.
 • ПАСТЕТ АПЕТИТ КАРО 180ГР

  ПАСТЕТ АПЕТИТ КАРО 180ГР

  1,99 лв.
 • ПАСТЕТ АПЕТИТ КАРО 300

  ПАСТЕТ АПЕТИТ КАРО 300

  2,69 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден