ЛЮТЕНИЦА

 • MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР 290ГР

  MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР 290ГР

  9,79 лв.
 • MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР 550ГР

  MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР 550ГР

  15,59 лв.
 • MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР ЛЮТ 290ГР

  MAMAS ДОМАШЕН АЙВАР ЛЮТ 290ГР

  9,79 лв.
 • MAMAS ДОМАШНО МЕЛИДЖАНО 290ГР

  MAMAS ДОМАШНО МЕЛИДЖАНО 290ГР

  9,79 лв.
 • АЙВАР ФИЛИКОН 380ГР

  АЙВАР ФИЛИКОН 380ГР

  5,79 лв.
 • КЬОПООЛУ ФИЛИКОН 290ГР

  КЬОПООЛУ ФИЛИКОН 290ГР

  3,79 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДИЛМАНО ДИЛБЕРО 350ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДИЛМАНО ДИЛБЕРО 350ГР

  6,79 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ЕДРОСМЛЯНА ДЕРОНИ 265ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ЕДРОСМЛЯНА ДЕРОНИ 265ГР

  4,59 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ЕДРОСМЛЯНА ДЕРОНИ 520ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ЕДРОСМЛЯНА ДЕРОНИ 520ГР

  6,99 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ОЛИНЕЗА 260ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ОЛИНЕЗА 260ГР

  3,99 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ОЛИНЕЗА 515ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ОЛИНЕЗА 515ГР

  6,39 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА СЕЛЦЕ 270ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА СЕЛЦЕ 270ГР

  2,69 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА СЕЛЦЕ 570ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА СЕЛЦЕ 570ГР

  4,19 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ТОДОРКА 310ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ТОДОРКА 310ГР

  2,09 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ФИНОСМЛЯНА ДЕРОНИ 260ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ФИНОСМЛЯНА ДЕРОНИ 260ГР

  3,19 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ФИНОСМЛЯНА ДЕРОНИ 525ГР

  ЛЮТЕНИЦА ДОМАШНА ФИНОСМЛЯНА ДЕРОНИ 525ГР

  5,09 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ЕДРО СМЛЯНА СЕЛЦЕ 270ГР

  ЛЮТЕНИЦА ЕДРО СМЛЯНА СЕЛЦЕ 270ГР

  2,89 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ЕДРО СМЛЯНА СЕЛЦЕ 570ГР

  ЛЮТЕНИЦА ЕДРО СМЛЯНА СЕЛЦЕ 570ГР

  4,79 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА ЛОВДЖИЙСКА 1КГ

  ЛЮТЕНИЦА ЛОВДЖИЙСКА 1КГ

  3,79 лв.
 • ЛЮТЕНИЦА НАШЕНСКА ФИЛИКОН 380ГР

  ЛЮТЕНИЦА НАШЕНСКА ФИЛИКОН 380ГР

  4,29 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден