КРЕКЕРИ

 • БРУСКЕТИ ЛУК И СМЕТАНА

  БРУСКЕТИ ЛУК И СМЕТАНА

  1,29 лв.
 • КРЕКЕР АРТУР МИКС 100ГР

  КРЕКЕР АРТУР МИКС 100ГР

  1,09 лв.
 • КРЕКЕР ЕЛИТ ДОМАТ 105ГР

  КРЕКЕР ЕЛИТ ДОМАТ 105ГР

  1,95 лв.
 • КРЕКЕР ЕЛИТ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ 140ГР

  КРЕКЕР ЕЛИТ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ 140ГР

  1,89 лв.
 • КРЕКЕР ЕЛИТ СПАНАК И КОПЪР 105ГР

  КРЕКЕР ЕЛИТ СПАНАК И КОПЪР 105ГР

  1,85 лв.
 • КРЕКЕР КРОКО ПИЦА 100ГР

  КРЕКЕР КРОКО ПИЦА 100ГР

  0,99 лв.
 • КРЕКЕР РИБКИ САВИ 90ГР

  КРЕКЕР РИБКИ САВИ 90ГР

  0,79 лв.
 • КРЕКЕРИ CHIO ПАПРИКА 90ГР

  КРЕКЕРИ CHIO ПАПРИКА 90ГР

  2,69 лв.
 • КРЕКЕРИ CHIO СОЛ 90ГР

  КРЕКЕРИ CHIO СОЛ 90ГР

  2,69 лв.
 • КУБЕТИ СЛАДКА ЦАРЕВИЦА 35ГР

  КУБЕТИ СЛАДКА ЦАРЕВИЦА 35ГР

  0,59 лв.
 • СОЛЕНКИ ИЙТ ЕНД ГО 230ГР

  СОЛЕНКИ ИЙТ ЕНД ГО 230ГР

  3,39 лв.
 • СОЛЕНКИ СЪС СУСАМ ЖАНЕТА 160ГР

  СОЛЕНКИ СЪС СУСАМ ЖАНЕТА 160ГР

  2,59 лв.
 • ТУК ОРИГИНАЛ 100ГР

  ТУК ОРИГИНАЛ 100ГР

  2,19 лв.
 • ТУК ПАПРИКА 100ГР

  ТУК ПАПРИКА 100ГР

  2,09 лв.
 • ТУК СИРЕНЕ 100ГР

  ТУК СИРЕНЕ 100ГР

  2,19 лв.
 • ЧИО МАКСИ МИКС 100ГР

  ЧИО МАКСИ МИКС 100ГР

  2,99 лв.
 • ЧИО МАКСИ МИКС 250ГР

  ЧИО МАКСИ МИКС 250ГР

  5,89 лв.
Количка

Не забрави ли нещо?

разгледа ли нашето
обедно меню?

Прясно приготвени ястия всеки ден